Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiase premier Modi en Israëlische premier Netanyahu op bezoek bij Danziger

De Indiase premier Modi bezocht enige weken geleden Israël, om mogelijke samenwerkingen op verschillende gebieden te onderzoeken. Daarbij werd ook de land- en tuinbouw niet vergeten.



Een bijeenkomst daarover werd voorgezeten door de Israëlische premier Netanyahu, het ministerie van buitenlandse zaken en de minister van landbouw, Ariel, en vond plaats in de vestiging van Danziger bij Mishmar Hashiva'a.



De Indiase delegatie had te kennen gegeven graag een kijkje te willen nemen bij een geavanceerd tuinbouwbedrijf. De eer viel Danziger te beurt, een veredelaar dat op een aantal vlakken in het veredelingsvak aanspraak maakt op de titel 'voorloper'.



Ter ere van de Indiase premier van India zal Danziger een nieuwe madeliefjesvariëteit, die binnenkort gelanceerd wordt, ‘Modi’ noemen. Oprichters van Danziger, Ernest en Zehava, 93 jaar, verwelkomden beide premiers met een boeket met de ‘Modi’.





Adjunct-directeur Ori Danziger: "Onderzoek en ontwikkeling vindt niet alleen op de Danziger vestiging plaats, we hebben over de hele wereld onze eigen proefstations: Colombia, Kenia, Noord-Amerika, Europa en in het Verre Oosten. Onze veredelaars, verkoop- en marketingteams gaan de hele wereld over en werken samen met onze lokale partners en telers, zodat we de beste nazorg en technische ondersteuning kunnen bieden. We zetten deze wereldwijde informatie om in lokaal agrarisch succes. Wij geloven dat om zakelijk succesvol te zijn alle partners ervan moeten profiteren. In de beleidsverklaring van ons bedrijf noemen we dit 'creatieve samenwerking'. We werken samen met mensen en voor mensen en we doen het altijd samen."

Bestuursvoorzitter Micha Danziger geeft aan erg vereerd te zijn met het bezoek. "Als internationaal opererend bedrijf kijken we naar de snelle ontwikkelingen in het verre oosten - met name China en India - en willen we heel graag samenwerken in het wereldwijd naar een hoger plan tillen van tuinbouw en veredeling.”

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danziger.co.il
Publicatiedatum: