Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Receptie voor Erik Kok, Hans van der Molen en Wim Nowe

75 jaar ervaring bij FloraHolland zwaait af

Vanwege reorganisatie en bezuinigingen heeft Royal FloraHolland besloten om te stoppen met twee van haar activiteiten op de vestiging Naaldwijk. Deze zomer zal de presentatieruimte (monsterkas) worden gesloten en komt er een einde aan de service met de monsterbus. Volgens de directie van FloraHolland passen beide vormen van dienstverlening niet in de concernstrategie van 2020.

Het besluit heeft voor drie werknemers vergaande consequenties. Erik Kok en Wim Nowé (presentatieruimte) en Hans van der Molen (monsterbus) nemen noodgedwongen afscheid van Royal FloraHolland, het bedrijf waar zij gezamenlijk ruim 75 jaar in dienst zijn.Morgenavond, op 22 juni, wordt er in de presentatieruimte een afscheidsbijeenkomst voor hen georganiseerd. Van 15.00 tot 18.00 uur.

Erik, Wim Nowé en Hans nodigen u graag uit voor deze bijeenkomst. Op gepaste wijze willen zij afscheid nemen van hun klanten, kopers, kwekers en collega's. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Meer informatie over deze bijeenkomst is te verkrijgen via Caroline Janknegt, email carolinejanknegt@royalfloraholland.com.

Publicatiedatum: