Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Eeuwige Lente sluit aan bij Dümmen Orange

Veredelaar van potplanten De Eeuwige Lente sluit zich aan bij Dümmen Orange. Hiermee wordt het assortiment van Dümmen Orange uitgebreid met een sterk portfolio van Saintpaulia en de verkoop van onder andere de Euphorbia milii.



De grootste verkoopmarkt voor Saintpaulia stekken is nu nog Europa. De wereldwijde markt groeit en biedt nog vele mogelijkheden in met name Noord- en Zuid-Amerika alsook Azië. De productie van onbewortelde stek blijft in Indonesië op de huidige productielocatie.

Clemens Wittenberg, eigenaar en algemeen directeur van De Eeuwige Lente: “Ik ben blij dat mijn producten nu onderdeel worden van het assortiment van Dümmen Orange. De mogelijkheden die ik heb gezien op het gebied van veredeling gaan zorgen voor een nog beter en breder assortiment. Tevens stelt het me in staat om mijn huidige en potentiële klanten wereldwijd beter te bedienen.” Clemens blijft verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het product binnen Dümmen Orange om deze doelen te realiseren.

Harry Kloppenburg, managing director bij Dümmen Orange: “Saintpaulia en Euphorbia milii zijn mooie producten met veel potentie richting bestaande en nieuwe klanten. Het geeft verdere verdieping in ons assortiment voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om met Clemens en zijn team samen te werken en hun rijke ervaring wereldwijd in te zetten en te versterken met ons netwerk en onze veredelingstechnieken.”

Voor meer informatie:
www.dummenorange.com
www.elt.nl
Publicatiedatum: