Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wisseling van de wacht bij Hofland Flowering Plants

In navolging van het nieuwe logo en de meer proactieve aanpak gaan zoon Frank en dochter Annemiek deze zomer de site van Hofland Flowering Plants in een nieuw jasje gieten. Annemiek: “Het is heel fijn dat we kunnen leunen op de jarenlange ervaring van onze vader Goos. Hij werkt bijna zijn hele leven al in het bedrijf en kent daardoor de sierteeltsector op zijn duimpje. Ook staat hij open voor onze initiatieven. Zo kunnen we een goede partner zijn voor de traditionele én de nieuwe generatie bloemisten en tuincentra.”



Braziliaanse roots
Het geven van verzorgingstips van de schlumbergera op pot bijvoorbeeld is een nieuw initiatief. Frank: “Deze cactus groeit op rotsen en bomen in het oerwoud van Brazilië. Het is een echte survivalplant. Het onderhoud is dan ook heel gemakkelijk, ideaal in het gebruik en toepassing.” Annemiek: “En het blijft zo’n mooie, vol bloeiende plant. Het moment dat al die knoppen opengaan… ik kan ervan blijven genieten.” Soms lijkt het alsof de Schlumbergera zijn beste tijd gehad heeft, maar keer op keer komt hij weer tot bloei. Frank, met een knipoog: “Hij is zogezegd niet dood te krijgen.”



Efficiënt
FleuraMetz-inkoper Jeroen Vijverberg bevestigt dat. “Met al die knoppen wordt de plant ook veel voller. Het geeft een verrassingseffect als hij volledig tot bloei is gekomen, zeker dankzij de mooie kleuren.” Hij is blij met de samenwerking met deze Preferred Supplier. “Goos, Annemiek en Frank denken mee en staan open voor initiatieven om de bloemist of groothandelaar nog beter van dienst te zijn.” De teelt omvat in het voorjaar ook Dianthus, Exacum, Kalanchoë en Hibiscus. Hofland Flowering Plants werkt waar mogelijk bij alle producten enkel met biologische bestrijdingsmiddelen.

Exclusief
Frank: “De Schlumbergera is nog best een bewerkelijk product om te kweken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we er het fijne van. We hebben daardoor inmiddels de specialiteit en kennis in huis om een sterk en goed product neer te zetten. Dat is niet iets wat je zomaar ontwikkelt.” Jeroen knikt bevestigend. “Doordat we onze krachten bundelen, creëren we een win-win-situatie voor de hele keten.”


Voor meer informatie:
FleuraMetz

Postbus 1020
1430 BA Aalsmeer
T: +31 297 352 888
F: +31 297 352 860
E: info@fleurametz.com
www.fleurametz.com


F. Hofland & Zn.
Lange Broekweg 46
2671 DV Naaldwijk
T: +31 (0) 174 62 58 87
F: +31 (0) 174 62 19 17
E: annemiek@hoflandfloweringplants.nl
www.hoflandfloweringplants.nl


Publicatiedatum: