Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In één werkgang asbestdak renoveren

LTO Ledenvoordeel werkt sinds kort samen met asbestspecialist Man&Mach. Daarmee biedt LTO Ledenvoordeel een totaaloplossing voor volledige dakrenovatie. ‘In één werkgang worden de sanering van het asbest en de montage van nieuwe dakbedekking uitgevoerd’, zegt Johan Schuitemaker, productmanager bij LTO Ledenvoordeel.

Alle asbestdaken moeten per 1 januari 2024 vervangen zijn, zo maakte de overheid deze herfst bekend. Asbest van het dak halen en er nieuwe platen op schroeven, klinkt simpel, maar is het niet. Een gecertificeerd inventarisatiebureau, een saneringsbedrijf en een vrijgavenbureau komen er aan te pas voordat nieuwe platen kunnen worden gelegd.

‘Man&Mach kan u bij dit proces volledig ontzorgen. De asbestsaneerder regelt de beste partij voor de asbestinventarisatie, kan het asbest saneren voor een LTO-tarief en legt in één werkgang nieuwe dakbedekking’, vertelt Schuitemaker. Man&Mach is een specialist met kennis van de agrarische sector. Het bedrijf is al twintig jaar gecertificeerd voor het verwijderen van asbest. ‘We wilden voor de leden één betrouwbare partij die de totale dakrenovatie kan begeleiden’, verklaart Schuitemaker de keuze voor Man&Mach.

Lees meer op LTO Ledenvoordeel
Publicatiedatum: