Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 januari, Andijk

CNB kondigt jaarlijkse leliemiddag aan

Op vrijdag 20 januari staat de jaarlijkse leliemiddag in Andijk op de agenda. Deze middag wordt georganiseerd door CNB en de lelievereniging West Friesland. De organisatie heeft weer een interessant programma opgesteld. Met de onderwerpen wordt ingespeeld op de actualiteit.

Eén van de sprekers is Michel Jansen van Bayer Crop Science. Hij is geen onbekende op de leliemiddag. Twee jaar geleden heeft hij een presentatie gegeven met de titel ‘Uitdagingen in gewasbescherming’. Deze uitdagingen zijn er nog steeds. Nu twee jaar verder zijn er ontwikkelingen die hij graag met het publiek wil delen. De lezing die Michel Jansen zal geven gaat over vergroening door precisie. In het kort samengevat betekent vergroening door precisie dat vergroening wordt bereikt door het behoud van een duurzaam middelenpakket in combinatie met biologische oplossingen, techniek als precisie landbouw en verantwoord gebruik. Op al deze onderdelen wordt in de presentatie verder ingegaan.

Een ander actueel onderwerp is het ketenregister. Het doel hiervan is om efficiënter en fout ongevoeliger een exportcertificaat te verstrekken. De BKD heeft het ketenregister gebouwd en beheert dit ook. Daarom zal Jacqueline van den Burg namens de BKD een presentatie geven tijdens deze middag.

Wouter de Vries zal op ludieke wijze en op een interactieve manier het publiek aanspreken. Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar en om 13.30 uur start het programma. Rond 16.30 uur wordt de middag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. De middag vindt plaats in het dorpshuis in Andijk, Sportlaan 1.

Voor meer informatie:
CNB
www.cnb.nl
Publicatiedatum: