Arcadia start met Antonov, Pjotr en Momoko

Arcadia en Dekker chrysanten gaan de bestaande samenwerking verder versterken door uitbreiding van het assortiment binnen Arcadia. De nieuwe locatie in De Lier gaat in zijn geheel vol met de rassen Antonov en Pjotr. Momoko komt op de locatie Woudtzicht. Arcadia wordt daarmee bij uitstek de leverancier van de rassen Antonov, Pjotr en Momoko.Dekker Chrysanten is trots op deze stap. "Dit is een grote stap voorwaarts om samen met Arcadia de continuïteit van rassen in de markt te waarborgen", aldus de veredelaar in een verklaring. Het blijft, immers, constant zoeken om de juiste product-markt combinaties te maken.


Antonov

Arcadia heeft zichzelf een duidelijke missie gesteld en dat is: over 30 jaar zijn we er nog en hoe of wat is van ondergeschikt belang. Wat dat betreft benadrukt deze duurzame missie het belang van een goede samenwerking tussen de veredelaar en Arcadia.

Dekker Chrysanten
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0)226 456060
E: info@dekkerchrysanten.nl
www.dekkerchrysanten.comArcadia Chrysanten
Achterweg 55
1424 PP De Kwakel
T: +31 (0)297 38 33 33
www.arcadiachrysanten.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.