Huisman Scherming startte per 1 november 2016 een dochteronderneming in Calhan, Colorado. Deze onderneming gaat werken onder de naam Holland Horti Systems. Het bedrijf wordt geleid door Harry Vlottes en richt zich op het toeleveren van tuinbouwmaterialen op de Amerikaanse markt.

De tuinbouw in Amerika ontwikkelt zich in een hoog tempo. Hierbij wordt door de overzeese kwekers gestreefd naar het verbeteren van de productie en kwaliteit. Goede en praktische kennis van materialen en systemen wordt hierdoor van essentieel belang. Door het oprichten van Holland Horti Systems wordt deze kennis van de tuinbouw toegepast in de Amerikaanse tuinbouw met Huisman als ontwikkelaar en installateur van scherm en verduisteringsinstallaties als partner.

Harry Vlottes woont en werkt meer dan 20 jaar in Noord-Amerika als Manager op grote tuinbouwbedrijven waar hij verantwoordelijk was voor teelt en techniek.
Holland Horti systems is door de kennis van Huisman Scherming een partner voor de Amerikaanse tuinbouw.

Holland Horti Systems hanteert ook een zeer uitgebreide webshop. Via deze webshop treft de Amerikaanse klant een uniek aanbod tuinbouwmaterialen aan. Bestelgemak is belangrijk voor een efficiënt inkoopproces, zeker in zo’n uitgestrekt land als Amerika. Er hoeft geen rekening meer gehouden te worden met openingstijden. Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Holland Horti Systems zorgt voor een snelle levering.
 
Met de start van Holland Horti Systems geeft Huisman Scherming invulling aan haar ambitie om haar internationale activiteiten verder uit te breiden en de lokale Noord-Amerikaanse markt te kunnen bedienen.

Voor meer informatie:
Holland Horti Systems
6669 McClelland Road
Calhan, CO 80808
USA
T: +1 (719) 310-4051
M: info@hollandhortisystems.com
www.hollandhortisystems.com

www.huismanscherming.nl