Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nolina Kwekerijen introduceert nieuwe potroos PatioHit ImolaTM

Nolina Kwekerijen introduceert, in samenwerking met veredelaar Poulsen Roser A/S, de nieuwe potroos PatioHit ImolaTM. Een prachtig tweekleurig (rood-wit) ras in de PatioHit-lijn. In navolging van de potroos Parade GigiTM 10,5cm heeft Nolina Kwekerijen hiermee nu ook een ‘Exclusive’ in de PatioHit.



Parade Gigi

“In 2014 introduceerden wij de Parade GigiTM en dit bleek een succes,” aldus Marcel de Lange, directeur van Nolina Kwekerijen. “Veel klanten en eindklanten wilden deze tweekleurige potroos in het assortiment opnemen. Kort na de introductie kregen we de vraag of we de Parade GigiTM ook in onze 13cm-potrooslijn konden produceren. Dat is echter niet zo makkelijk als het klinkt. In samenwerking met Poulsen Roser A/S zijn we daarom op zoek gegaan naar een gelijkwaardige potroos voor de PatioHit-lijn. Dat werd de PatioHit ImolaTM.”

Beperkte oplage
“De PatioHit ImolaTM moet exclusief blijven,” verklaart Peter van den Ham, Sales Manager bij Nolina Kwekerijen. “Dat is in het belang van zowel onszelf als de klant. Tenslotte is ook de Ferrari Enzo nooit volop in productie gegaan.” De PatioHit ImolaTM zal dan ook in beperkte aantallen worden geproduceerd.

Nolina Kwekerijen verwelkomt u graag tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Alsmeer bij stand 28.4.

Voor meer informatie:
Nolina Kwekerijen
Oudendijkseweg 11
2481 KE Woubrugge
T: +31 (0)172 518 265
F: +31 (0)172 519 544
E: sales@nolina.nl
www.nolina.nl
Publicatiedatum: