Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraMondo Klokvoorverkoop verhoogt verkooppercentage Calla en Anthurium naar 70%

Vanaf 20 oktober 2016 start Het Nieuwe Veilen op verzoek van kwekers en klanten een experiment in FloraMondo om het maximale verkooppercentage te verhogen voor de snij-Anthurium en de snij-Calla.Het maximale verkooppercentage voor de klokvoorverkoop wordt verhoogd van 34% naar 70%. Hiermee komt FloraMondo Klokvoorverkoop tegemoet aan de wens van kwekers en klanten om meer handel te kunnen doen via dit transactiesysteem. De pilot start 20 oktober 2016 en wordt geƫvalueerd in de eerste week van januari 2017.

Op donderdag 20 oktober wordt het percentage van 70% voor deze twee producten automatisch in de systemen van FloraMondo Klokvoorverkoop toegepast. Hierdoor wordt 70% van uw dagaanbod beschikbaar. U hoeft hiervoor niets te doen. Wilt u als kweker toch een kleiner aantal fusten aanbieden, dan kunt u het percentage altijd verlagen. Meer aanbieden dan 70% is niet mogelijk. Als klant ziet u automatisch welke aantallen gekocht kunnen worden via klokvoorverkoop.

Bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: