Plantion in nieuw digitaal jasje

Plantion heeft een nieuwe website. In samenwerking met Veconet in Ede is Plantion in de huid gekropen van haar doelgroepen: (nieuwe en bestaande) aanvoerders, kopers en overige geïnteresseerden. Zij kunnen zich snel een goed beeld vormen van Plantion en, dankzij buttons die op iedere pagina terugkomen, gemakkelijk hun weg vinden naar informatie die voor hen van belang is.

Met de nieuwe website speelt Plantion in op de trend dat sites steeds vaker op tablets of mobiel worden geraadpleegd. Met andere woorden: de website is volledig responsive. Verder valt het frisse design op, met onder meer een magazine-achtige homepage. Verschillende ‘tegels’ bieden hier direct toegang tot uiteenlopende informatie, van actuele berichten tot achtergrondartikelen uit het Plantion-magazine Licht op Groen.

De website www.plantion.nl heeft een corporate functie en bevat vooral algemene informatie. Voor specifieke informatie kunnen aanvoerders en ingeschreven kopers met een persoonlijke code via de homepage inloggen op Mijn Plantion. Naast de corporate website heeft Plantion een webshop www.dm.plantion.nl voor online inkoop van aanvullend assortiment.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.