Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martijn Meskers verlaat Royal FloraHolland

"Het was een eer om voor deze mooie coöperatie te mogen werken." Martijn Meskers, concernmanager Finance verlaat per 1 januari 2017 de coöperatie waar hij veertien jaar werkte. Aanleiding is de gewijzigde organisatiestructuur en het vervallen van de functie van Concernmanager Finance.Medio augustus kondigde FH intern al het voorgenomen besluit over het wegvallen van de functie van Concern Manager Finance aan, in verband met overlap met de functie van CFO in het MT.

Martijn: "Het is jammer maar ik sta achter de keuze om bij Royal FloraHolland te vertrekken. Ik heb mooie en enerverende jaren gehad en kijk er ook naar uit om buiten de coöperatie een nieuwe uitdaging aan te gaan. Nu het besluit is gevallen voelt het vreemd om Royal FloraHolland los te laten".

Lucas Vos (CEO): "We hebben er alles aan gedaan om voor Martijn een passende functie te zoeken. Dat is niet gelukt en dat vind ik ontzettend jammer. Als werkgever omdat daarmee kennis en ervaring vertrekt, maar ook als mens. Ik waardeer Martijn om zijn verbindende vermogen met onze leden en zijn kwaliteit om goed te kunnen luisteren. Ik ga zijn creatieve oplossingen en prettige persoonlijkheid missen".

Trots op verkregen vertrouwen
Martijn vervolgt: "In veertien jaar heb je hoogte- en dieptepunten. Waar ik bijzonder blij en trots op ben, is dat we weer een stuk van het vertrouwen van de leden en hun klanten hebben teruggewonnen. Dit kwam door de statutenaanpassing, de nieuwe financieringsstructuur en het aanzienlijk verkorten van de balans door verkoop van vastgoed en deelnemingen. Dat was een complexe en belangrijke verandering, die niet alleen de situatie van de coöperatie maar ook die van de leden beter heeft gemaakt."

"De afgelopen jaren heb ik samen met het team de afdeling Finance ontwikkeld tot de zelfstandige en professionele afdeling die het nu is. Ik vind het mooi om te zien dat het team deze verbetering zèlf verder oppakt. Dat de energie ervoor uit hen zelf komt. Ik dank met hart en ziel onze leden, hun klanten en collega's voor het verkregen vertrouwen om ingrijpende veranderingen door te mogen voeren. Dit vertrouwen heeft veel voor mij betekend en maakte dat ik mij volledig heb kunnen inzetten voor deze unieke coöperatie, waar wij trots op mogen zijn! Ik wens Royal FloraHolland veel succes toe met de realisatie van de strategie 2020."

Afscheid

Martijn zet zich tot eind 2016 in voor het programma Coöperatie 2020 en de overdracht van lopende zaken. Medio december neemt Martijn afscheid waarover meer informatie later volgt.

bron: FloraHolland
Publicatiedatum: