Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koninklijke onderscheiding voor Aad Verduijn

Op zaterdag 8 oktober heeft de locoburgemeester van de gemeente Midden-Delfland, Hans Horlings, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan bestuurslid en mede-initiatiefnemer van stichting de Zaaier. Adriaan Verduijn kreeg de onderscheiding wegens langdurige vrijwillige inspanning en stimulatie ten bate van de samenleving. De heer Verduijn ontving de onderscheiding tijdens het Van der Ende WK KassieBouwen dat wordt georganiseerd om fondsen te werven voor Stichting de Zaaier.


Foto: vlnr Lia Verduijn-Verkade, Adriaan Verduijn en wethouder Hans Horlings
 
Adriaan Verduijn
De heer Adriaan Verduijn is mede-initiatiefnemer en bestuurslid van de Stichting de Zaaier te Westland. De Zaaier is een hulporganisatie die (agrarische) hulpprojecten opzet in het noordoosten van Congo. De heer Verduijn heeft bijgedragen aan het opzetten van diverse tuinbouwbedrijven in de regio en heeft daarbij zijn agrarische kennis overgedragen aan de plaatselijke bevolking. Daarnaast heeft hij bijgedragen aan de bouw van een timmerwerkplaats, een naaiatelier en een dovenschool. Hij was ook betrokken bij opvanglocaties voor doven, wezen en leprapatiƫnten en gaf technisch advies aan lokale ziekenhuizen. Tot slot werft hij fondsen, is verantwoordelijk voor promotieactiviteiten en geeft lezingen over de stichting. Hij is al 25 keer afgereisd naar Congo.
 
Lid in Orde van Oranje Nassau
De heer Verduijn is bij Koninklijk Besluit benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor de samenleving.
 

Publicatiedatum: