Together2Grow wordt lid van Decorum

Decorum is zeer blij Together2Grow als lid te verwelkomen. Met de toetreding van Together2Grow wordt tevens een nieuw product, de alstroemeria, aan het Decorum assortiment toegevoegd.

Together2Grow biedt een ruim assortiment alstroemeria’s. Met een oppervlakte van totaal 7,6 hectare telen zij jaarlijks 30 miljoen stelen. Dankzij nauwe samenwerking met veredelaars introduceert Together2Grow regelmatig nieuwe rassen, die exclusief bij hen verkrijgbaar zijn. Alle rassen zijn jaarrond en in constante kwaliteit leverbaar.Vanaf 1 oktober is het prachtige alstroemeria assortiment via de Decorum webshop en dealers verkrijgbaar.
 
Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment wordt steeds uitgebreider. Werd in 2013 nog gestart met zes kwekers, vandaag is de club uitgegroeid tot twintig. Decorum blijft zoeken naar nieuwe partijen om mee samen te werken en aldus een nog aantrekkelijker assortiment te kunnen bieden binnen de vakhandel.Nieuwe merk identiteit
Vanaf 1 januari 2017 worden alle Decorum producten in een nieuwe merk uitstraling op de markt gebracht. De lancering van deze nieuwe merk uitstraling vindt plaats tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in november.

Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
E: info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.