In de race voor titel “het beste bedrijf van Nederland”

Pokon Naturado wint nationale brancheprijs

Pokon Naturado, marktleider op gebied van potgronden, meststoffen, graszaden en bodembedekkers, heeft de nationale brancheprijs voor tuinproducten in de wacht gesleept. Met deze prijs is het Veenendaalse bedrijf automatisch in de race voor de titel ‘Beste bedrijf van Nederland’, die in februari 2017 wordt uitgereikt door oud-premier Jan Peter Balkenende. Pokon Naturado is tevens genomineerd voor de award voor het meest innovatieve bedrijf van Nederland.Juryrapport

Pokon Naturado krijgt lovende woorden van de vakjury van het NBSA-instituut: “Toonaangevend, gedreven, passie, durf en visie en 100% focus op de klant gecombineerd met innovatief vermogen vanuit consumentenperspectief maken van Pokon Naturado een absolute topper in de tuinbranche.” De leden van de jury van de NBSA zijn deskundigen met een gevestigde positie in de Nederlandse economie: onderwijs, belangenorganisaties en selfmade ondernemers. De vakjury staat onder voorzitterschap van Steven van Eijck, voorzitter van de vereniging RAI en voormalig staatssecretaris van financiën.

Pokon Naturado

Pokon Naturado is ontstaan na een fusie van Pokon en Naturado in 2008. Pokon bestaat sinds 1929 en is het oudste plantenvoedingsmerk ter wereld. Potgrondproducent Naturado werd in 1968 opgericht. Sinds 2015 is de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen van Heleen van Benthem. Financieel directeur Bert de Gans en operationeel directeur Gert van Ginkel completeren de directie van Pokon Naturado. In totaal zijn er 70 mensen werkzaam in Veenendaal.

NBSA
Het Nationale Business Succes Award Instituut is opgericht in 2011 om mensen en organisaties te versterken op hun weg naar succes. Het Instituut organiseert de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan het TV-programma 'de Succesfactor'. Op deze wijze krijgen bedrijven en professionals in Nederland een extra stimulans.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.