CNB sluit boekjaar af met positief bedrijfsresultaat en restitutie aan leden

CNB sluit het boekjaar 2015-2016 af met een positief resultaat van € 1.109.000,- en dit resultaat wordt als restitutie uitgekeerd aan de leden.

De handelsomzet bemiddeling bedraagt € 289,9 mln. Dit is een toename van bijna 9,5 miljoen euro ten opzichte van vorig boekjaar. “Dit is vooral te danken aan de stijgende lijn in de handelsomzet van lelies en tulpen. De leden kunnen rekenen op een restitutie van 10 procent van de betaalde provisie,” aldus Leo van Leeuwen, directeur CNB. Het besluit tot restitutie van de winst wordt op 4 oktober ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Ledenvergadering.Ook de omzet van het Koel- en preparatiebedrijf en de omzet van de dienst Veilingen is gestegen. Het Koel- en preparatiebedrijf heeft een omzet van € 4,8 miljoen en de dienst Veilingen is met € 1,1 miljoen euro gestegen naar een omzet van € 1,9 miljoen.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 4 oktober in het CNB-gebouw in Lisse. De aanvang van de vergadering is 19.30 uur en vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De leden ontvangen hiervoor overigens nog een uitnodiging met aanvullende informatie. De jaarrekening is in te zien via www.cnb.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.