Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruud Paauwe nieuwe directeur LTO Glaskracht Nederland

Ruud Paauwe (49) wordt met ingang van 1 november de nieuwe directeur van LTO Glaskracht Nederland in Zoetermeer. Hij volgt in deze functie Dirk Hogervorst op, die sinds 1 april 2016 interim-directeur is bij de branchevereniging.

Paauwe is geen onbekende in de tuinbouw. Na zijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Delft werkte hij in uiteenlopende functies binnen de tuinbouwsector, waarvan de laatste vier jaar als sectormanager tuinbouw voor o.a. snijbloemen bij Rabobank Nederland. Tijdens zijn loopbaan bij deze bank ronde hij ook een studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam af.

Binnen LTO Glaskracht Nederland wordt Paauwe verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de vereniging, die bestaat uit ruim 1500 leden en 30 medewerkers. Het bestuur van LTO Glaskracht Nederland ziet in Paauwe een daadkrachtige manager, die sterk betrokken is bij de glastuinbouw en op een energieke manier leiding kan geven aan LTO Glaskracht Nederland.

Als grootste uitdaging ziet Paauwe “het continue realiseren en bewijzen van meerwaarde voor de leden op collectieve onderwerpen, zowel op het gebied van onderzoek en innovatie als in het beïnvloeden van overheidsbeleid. Belangenbehartiging dient mee te bewegen met de in- en externe omgeving en de eisen die op dat moment daarbij horen”, aldus Paauwe.

bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: