Rob Duijndam winnaar 'Kweek de hoogste zonnebloem van 2016'

De winnaar van de actie "kweek de hoogste zonnebloem van 2016" is Rob Duijndam! Nou eigenlijk de dochter van Rob, Dylona van 11 jaar oud. Door de zonnebloem goed water te geven en de zaadjes te planten op een plek waar heel de dag zon op staat, is de zonnebloem zo groot geworden, aldus Dylona. Rob Duijndam is 2 jaar geleden verhuisd van Pijnacker naar Waspik waar hij samen met zijn vrouw en kinderen, Pioen rozen, sier artisjokken & decoratiegroen teelt.

Dylona heeft op vrijdag 26 augustus de Goodmorning waardebon voor een Center Parcs vakantie in ontvangst genomen. Dylona gaat nu hard nadenken welk weekend zij graag weg wel en nog belangrijker, naar welk park zij wil! Zij zal zeker gaan voor een park met de mooiste en grootste zwembaden en speeltuinen! Goodmorning heeft het beste voor met ondernemers die hard werken. Daarom gunnen wij Rob Duijndam, zijn vrouw en kinderen een fijne vakantie!

Goodmorning is een grote speler. Door goed op de markt in te spelen en te luisteren naar haar klanten, is Goodmorning iedere dag weer in staat om de behoefte van de klant volledig naar wens in te vullen. Daarom is Goodmorning wederom in staat dit jaar weer te groeien met 25%.


Dylona naast haar zonnebloemen. Helaas was de hoogste zonnebloem (3,85 meter) voor de fotoshoot afgebroken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.