ga aan de slag met de Waterzuiveringsplicht

"Wacht niet af op toeleveranciers of autoriteiten, maar ga aan de slag”"

Tholen - Er is nog veel onduidelijkheid bij ondernemers over de Waterzuiveringsplicht. Maar voor iedereen geldt dat er: bedrijven verenigd in een collectief zullen vóór 1 januari 2017 een businessplan klaar moeten hebben. Voor individuele bedrijven geldt dat zij vanaf 1 januari 2018 alleen gezuiverd water mogen lozen.Stefan Persoon, Inno-Agro: Het is belangrijk om dit businessplan tijdig op te pakken, zodat je hier pro actief mee bezig bent. Het in kaart brengen van de waterstromen en goede technische oplossingen in het plan opnemen vergt nu eenmaal tijd. Zeker doordat er allerlei typen bedrijven in een collectief zijn aangesloten.

Stefan Persoon: "Enerzijds zit er natuurlijk niemand te wachten op nieuwe regels. Maar het is nu eenmaal zo dus doe je voordeel er mee op. Zo zitten er tussen gelijksoortige bedrijven grote verschillen van wat er wordt geloosd en dus aan meststoffen wordt gebruikt. Inno-Agro heeft sinds kort een watertechnische expert en adviseert in een adviescombinatie met Rombou en Flynth over de mogelijke oplossing op ieder bedrijf .

Voor informatie:
https://www.flynth.nl/zuiveringsplicht
Stefan Persoon
Stefan@inno-agro.nl
06 4736 6020

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.