Brand bij Royal Brinkman snel onder controle

Vanochtend is er brand ontstaan op het bedrijfsterrein van Royal Brinkman aan de Woutersweg in 's-Gravenzande. Het bedrijfspand, wat verhuurd wordt aan Handelsonderneming Berg, vatte vlam nadat er tijdens werkzaamheden een gasleiding geraakt werd.

Er ontstond een steekvlam die oversloeg op de piepschuim voorraad. De brand woedde inpandig, maar sloeg over naar het dak. Zowel Handelsonderneming Berg als het hoofdkantoor van Royal Brinkman werden ontruimd. Alle medewerkers verzamelden zich buiten op het parkeerterrein op de daarvoor bestemde calamiteiten verzamelplaats.

Bekijk een video van de brand bij WOS.nl

Brandweer Haaglanden was snel ter plaatse, waardoor de brand niet over is geslagen en snel onder controle was. In totaal kwamen 3 brandweerwagens van verschillende corpsen met loeiende sirenes achter elkaar het terrein op rijden. Royal Brinkman medewerker Ben Verkade is onderdeel van de vrijwillige brandweer en heeft een bijdrage geleverd aan het bestrijden van de brand. "Ik kreeg intern een melding dat er brand was, maar ik zag dat de vlammen al uit het dak sloegen, dus we hebben direct alarm geslagen. Even later stond ik hier met mijn brandweercorps de brand te blussen. Gelukkig is het goed afgelopen."

Na ongeveer drie kwartier was de brand onder controle. Eén medewerker van Handelsonderneming Berg is onderzocht door de ambulancemedewerkers, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.