Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dümmen Orange begint 2016 ‘on the road’

Dümmen Orange begint 2016 ‘On the Road’. In januari 2015 introduceerde het bedrijf het bloeiproef op wielen concept. Een compleet gerestyled vrachtwagen werd omgetoverd tot echte bloeiproef en bezocht diverse handelaren op en rond de verschillende FloraHolland veilingen. Precies een jaar later staan de snijchrysanten weer op hun vertrouwde plek in de vrachtwagen.



In de vrachtwagen krijgt de handel een ‘Taste of the Future’: zij maken kennis met de nieuwste en meest veelbelovende rassen voor 2016. Natuurlijk zijn ook alle toppers uit het huidige assortiment aanwezig zoals: Bacardi, Celebrate en de gehele Prada collection.

Met de Roadshow wil Dümmen Orange een duidelijk overzicht van de mogelijkheden in de snijchrysanten laten zien en tevens de handel laten meedenken en beslissen over de selectie van het assortiment voor 2016. Het is voor Dümmen Orange naar eigen zeggen van groot belang om met de behoefte van de kopers een doorvertaling te maken naar de veredeling. Aan de andere kant kan hoopt men met de bloeiproef op wielen beter in te kunnen spelen op de vraag van andere schakels uit de keten.

Voor meer informatie, zie www.dummenorange.com

Publicatiedatum: