ABS mobiele oplossingen in nieuwe Amerikaanse Takii centrum

American Takii heeft recentelijk diens kantoor en magazijn op het hoofdkantoor van Salinas in Noord-Amerika uitgebreid. Deze uitbreiding valt samen met de viering van het 180 jarig bestaan van de moedermaatschappij. Steve Wiley, algemeen directeur en Chief Operations Officer voor de Amerikaanse Takii, zegt dat de nieuwe productie eenheid in Salinas het dubbel verwerken van producten voorkomt en de transportkosten reduceert .

De nieuwe productie eenheid van Amerikaanse Takii maakt gebruik van de ABS mobiel. Dit is een handzame oplossing. Het maakt handelingen sneller en gemakkelijker. Het is niet meer nodig om achter een computer plaats te nemen in het magazijn. Alle data worden nu ingevoerd in de mobiel met ABS software, die is verbonden met een ABS programma. "Realtime overzichten van voorraad en verzending wordt nu werkelijk realtime."Voor Takii zijn ook de handelingen in de productie en voorraad veranderd nu de nieuwe eenheid er is. "Veel van ons zaad wordt geteeld in Chili, Centraal Amerika en de Verenigde staten," zegt Wiley. "Dit werd eerst naar Japan verstuurd voor verwerking en dan weer naar ons terug verscheept voor distributie. Nu wordt het zaad naar Salinas geëxporteerd waar het wordt gereinigd, gesorteerd, verpakt en gedistribueerd naar bedrijven verspreid over de Verenigde Staten en andere delen van Amerika, waarmee onze "koolstofvoetafdruk" afneemt."

Integratie in Takii gaat door in de nabije toekomst. IT oplossingen, onder andere ABS, zullen worden geïntegreerd om de juiste informatie bij de juiste mensen te krijgen in Takii.

Voor meer informatie:
Agro Business Solutions
www.agrosolutions.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.