LetsGrow lanceert Photo en Data Apps

Met apps info aan teeltgegevens toevoegen

Met de nieuwe Apps van LetsGrow.com wordt het mogelijk om gewastellingen in de kas in te voeren en foto’s toe te voegen aan de klimaatgrafieken. "Hiermee bespaart men tijd, kan men snel analyses maken over de stand van het gewas en heeft men altijd alle teeltgegevens bij de hand", vertelt het bedrijf. De apps zijn geschikt voor alle teelten.Photo App
Bij LetsGrow zien ze dat steeds meer bedrijven foto’s maken van het gewas en deze naar elkaar toesturen via bijvoorbeeld email, binnen het bedrijf en buiten het bedrijf. "Wij hebben dit overbodig gemaakt met deze Photo App. De foto’s worden online beschikbaar gemaakt. Wanneer u gebruik maakt van onze deelfunctionaliteit, dan kunt u deze foto’s dus online delen", vertellen ze. "Geen heen en weer mails meer, maar altijd en overal via LetsGrow.com beschikbaar. En meteen in de context van het bijbehorende klimaat. Gebruik het voor uzelf als analysemiddel, gebruik het om tussen bedrijven onderling mee te kijken of deel de foto’s met uw teeltadviseur."

Data App

Maar dat is nog niet alles. Ook regelmatig kwam de vraag om de gewastellingen direct in de kas al in te kunnen voeren in een app op de telefoon. "Deze vraag hebben we meerdere keren van onze klanten gekregen. Wij zijn ermee aan de slag gegaan en kunnen nu onze LetsGrow Data App presenteren. Met deze App kunt u de gegevens die u met de handinvoer modules invoert vanachter uw PC, vanaf nu meteen in de kas invoeren. U vult de gegevens in, slaat deze op en ze staan meteen in uw LetsGrow.com overzichten. Ook deze kunnen heel makkelijk gedeeld worden met wie u wilt."

De Apps zijn tedownloaden in de App Store of Google Play Store (zoek op LetsGrow), log in, kies de gewenste module en u kunt er gelijk mee aan de slag.LetsGrow.com is een online platform voor de registratie en analyse van teelt- en managementinformatie. Via het online platform zijn de gegevens van onder andere het kasklimaat, het gewas, arbeid en het energieverbruik in te zien. Door de data op verschillende manieren inzichtelijk te maken en de mogelijkheid om het met anderen te delen, wordt data met LetsGrow.com omgezet in waardevolle informatie.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Peter Hendriks
06-57583579
E: phe@letsgrow.com
www.LetsGrow.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven