Eerste paal geslagen voor nieuwe substraat productielocatie Jiffy

Gemeente Zwijndrecht en Jiffy Products International BV zijn onlangs tot overeenstemming gekomen over de ontwikkeling van een nieuwe productielocatie aan de Oude Maasweg in Zwijndrecht. Met dit akkoord kan Jiffy een havenfaciliteit, productiehallen en een kantoor bouwen op industrieterrein Groote Lindt. Op 23 november 2015 start Heembouw met de bouwwerkzaamheden voor deze nieuwe productielocatie. Habeon Architecten, onderdeel van de Heembouw Groep, maakte het ontwerp.Op dit moment heeft Jiffy in Nederland meerdere substraat productielocaties welke worden samengevoegd tot één locatie op industrieterrein Groote Lindt. Daartoe bouwt het bedrijf op deze locatie productiehallen van circa 27.000 m² en 550 m² kantoor. Omdat aanlevering van grondstoffen onder meer plaatsvindt via coasters, bouwt Jiffy de huidige insteekhaven (Develhaven) om tot zeehaven.Verheugd over komst Jiffy

Robert Kreukniet, wethouder economie van de gemeente Zwijndrecht, is verheugd over de keuze van het bedrijf om zich in Zwijndrecht te vestigen. "De komst van Jiffy biedt een prachtige impuls voor onze lokale economie en werkgelegenheid. Het toont ook aan welke kracht er uitgaat van de ligging van onze bedrijventerreinen, die zijn gelegen aan snelwegen en water."De nieuwe productielocatie van Jiffy wordt uiterlijk 31 december 2017 opgeleverd en zal circa 100 arbeidsplaatsen bieden. Met het bouwproject is een investering tussen de €25 en €35 miljoen gemoeid.Slaan 'eerste paal'
De officiële start van de bouw werd op maandag 23 november gemarkeerd met het slaan van de 'eerste paal' op het nieuwe terrein van Jiffy aan de Oude Maasweg nr.1 in Zwijndrecht.

In onderstaande video presenteert het bedrijf alvast een virtuele rondleiding door de nieuwe productielocatie:Voor meer informatie:
Jiffy Products International BV
Annemarie Bartels - Spaan
Marketing Assistant
T: +31 168 41 35 52
M: +31 6 511 009 96
F: +31 168 41 35 01
E: Annemarie.Bartels@jiffygroup.com
www.jiffygroup.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.