Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Provincie Flevoland ondertekent Samenwerkingscharter Floriade 2022

Op 28 oktober heeft gedeputeerde Jan-Nico Appelman namens de provincie Flevoland het Samenwerkingscharter Floriade 2022 ondertekend. Hiermee ondersteunt de provincie de samenwerking met het regionale bedrijfsleven voor de Floriade die in 2022 plaatsvindt in Almere. In het charter staat onder meer dat de aanloop naar de Floriade kansen biedt voor de regio en dat er gezamenlijk gestreefd wordt naar een blijvende erfenis van de Floriade. De provincie start in 2016 met de bouw van een Innovatiewerkplaats op het Floriadeterrein.


Jan-Nico Appelman tekent in aanwezigheid van Remco Hafkamp (bron: Flevoland.nl)

Met het Charter spreken overheden en bedrijfsleven in Flevoland hun steun uit aan de ontwikkeling van de Floriade in 2022. Naast de provincie Flevoland hebben eerder de gemeente Almere, Vrienden van de Floriade, VNO NCW, Platform est. 036, Stichting Leisure Belang Amsterdam, ondernemersvereniging Gooisekant, de bedrijfskringen van Almere (VBA), Lelystad (BKL), Dronten (De Driehoek), Zeewolde (BKZ), de Noordoostpolder (BAN), Urk en Ondernemers Vereniging Groendorpen uit Noordoostpolder het charter ondertekend.

bron: Provincie Flevoland
Publicatiedatum: