Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat Zuid-Afrika te bieden heeft aan sierteeltproducten

Bloemige inspiratie met kleurrijke producten uit Zuid-Afrika, koopjes direct van Kaap de Goede Hoop en een bijzondere inkoopervaring. In samenwerking met OZ Import staan nog t/m 3 oktober staan alle deelnemende filialen van FleuraMetz in het teken van Zuid Afrika.

Floral designer Pim van den Akker heeft nutans, protea’s en kaaps groen op een bijzondere manier verwerkt in vrolijke creaties. “Ik heb me laten leiden door de uiteenlopende structuren van het Zuid-Afrikaans landschap, een contrast van ‘droog’, ‘kleurrijk’, en ‘groen’. Glad blad met felle puntjes contrasteert met gedroogde takken, gevlochten balletjes doen denken aan Afrikaans vlechtwerk en Kaaps groen in diverse vormen is het kader voor een kleurexplosie uit nutans en protea’s," beschrijft Pim van den Akker zijn aanpak van het thema Zuid-Afrika. In onderstaande video is Pim aan het werk te zien.



Zijn 'how-to-make' film is het centrale onderdeel van de online campagne rondom de Zuid-Afrika weken, die binnenkort met de publicatie van een tweede inspiratiefilm een tweede boost krijgt.

Klik hier voor foto's van de Zuid-Afrika decoratie in de verschillende filialen.

Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com

Publicatiedatum: