Zakelijk toerisme in Westlandse kassen

Westland Toerisme is een nieuwe
organisatie, die het hele jaar door rondleidingen in de kassen van het Westland verzorgt. De rondleidingen bieden worden op basis van maatwerk aangeboden. De organisatie richt zich op zowel zakelijke als particuliere belangstellenden. De rondleidingen in de kassen vormen de basisactiviteit, maar naar wens kan dit worden uitgebreid met andere Westlandse bezienswaardigheden en/of activiteiten zo als recreatie en horeca.

Westland Toerisme bestaat uit Aad Verduijn, Marcel Verduijn en Wilma Verkade. "Wij zijn dit bedrijf gestart omdat wij trots zijn op het Westland. Wij wonen en werken immers in het grootste aaneengesloten glastuinbouwgebied ter wereld. Bovendien speelt deze sector een belangrijke rol zowel op economisch als innovatief gebied. Westland Toerisme laat met enthousiaste en vooral vakbekwame gidsen het altijd actieve Westland graag aan belangstellenden zien."

Dankzij de medewerking van gerenommeerde tuinbouwbedrijven, onder andere Fransen Roses, Zentoo, Sion Orchids, Solisplant, Lans Westland en Tomatoworld, is Westland Toerisme in de gelegenheid om deze bedrijven te bezoeken. Westland Toerisme geeft ook rondleidingen in FloraHolland. Verder werken wij samen met Streekpromotie Westland, Westland Marketing, Holland Marketing, HollandDoor en Industrieel Toerisme (Rotterdam). Voor recreatie heeft Westland Toerisme een samenwerkingsverband met o.a. De Tuinderij en De Westlandse Druif en voor horeca met De Bonte Haas en De Paardenstal. 

Dankzij dit all-in concept kan Westland Toerisme uw klanten een dag invulling of een aanvulling voor gerichte tuinbouw- of tuinbouwgerelateerde bedrijven aanbieden. Of uw personeel een educatief bedrijfsuitje met een actieve recreatiemogelijkheid aanbieden. De zakelijke belangstellende kan rekenen op deskundige en vakinhoudelijke informatie. Ook hiervoor geldt maatwerk al naar gelang de wensen van de bezoekers. 

Meer informatie over onze soorten dienstverlening vindt u op: www.westlandtoerisme.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.