Bekendmaking professionele teams WK KassieBouwen

Nadat onlangs de namen van de scholen bekend gemaakt zijn, die meedoen aan de Junior versie van het Van der Ende WK KassieBouwen, zijn nu ook de namen vrijgegeven van de professionele teams die op zaterdag 10 oktober strijden om de Van der Ende WK KassieBouwen wisselbokaal.

De bedrijven die de strijd aangaan zijn: A1 Techniek, Boers Hobby Kassen, BOM Group, Certhon, Dijkstaal, Kees Greeve, KUBO, Luiten Greenhouses, Mustang Demolition, v/d Meer & v/d Arend, Van der Ende pompen, Van Vliet Kasinstallatie en VB Greenhouses. Bedrijven die alsnog mee willen doen kunnen zich alleen maar aanmelden voor de reservelijst.Het Van der Ende WK KassieBouwen is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door Stichting WK KassieBouwen, met als voornaamste doel om geld in te zamelen voor de ontwikkelingshulpprojecten van Stichting de Zaaier uit Maasdijk. Het evenement is uitgegroeid tot een gezellig evenement voor ondernemers uit de Nederlandse tuinbouwsector, maar het is ook een dag die veel te bieden heeft voor het hele gezin.

Het Van der Ende WK KassieBouwen vindt plaats in een hal op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk en begint om 11.00 uur met het WK KassieBouwen Junior. De wedstrijd tussen de professionals uit de tuinbouwsector vindt plaats in de middag en het spannende festijn wordt na de finale en de prijsuitreiking afgesloten met een afterparty. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt op www.wkkassiebouwen.nl

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven