Phalaenova lanceert nieuwe verpakkingslijn

Deze week heeft Elmar van der Park, inkoper bij OZ Planten in De Kwakel, de eerste plantendoos uit de nieuwe verpakkingslijn van orchideeënkwekerij Phalaenova in ontvangst genomen.


Vlnr: Addie Groen en Grzegorz Czogala van Phalaenova en Elmer van der Park van OZ planten.

Het ontwerp van de nieuwe Phalaenova verpakkingslijn is voortgekomen uit gesprekken met afnemers. Volgens een woordvoerder van de orchideeënkwekerij uit Brielle heeft juist OZ Planten daar een belangrijke rol in gespeeld. Vandaar dat Addie Groen en Grzegorz Czogala van Phalaenova aanwezig waren bij de eerste uitlevering van orchideeën in de nieuwe verpakking, die binnenkort wordt uitgebreid met nog een plantendoos en een traykraag. Phalaenova heeft een breedste assortiment Phalaenopsis , met wel meer dan 100 soorten op jaarbasis, waarvan wekelijks zo’n 30 soorten leverbaar zijn. Een groot deel van het assortiment is gebruikt voor het ontwerp van de nieuwe verpakkingslijn.

OZ Planten is al jaren een relatie van Phalaenova. Het is een van de grotere en plantenexporteurs van Nederland en heeft wereldwijd klanten. Dat zijn met name importerende groothandelaren, tuincentra, tuincentrumketens en retailers die zich richten op het midden- en hogere segment van de markt. Phalaenova richt zich eveneens op deze marktpartijen. In november zal de nieuwe verpakkingsstijl ook gepresenteerd worden tijdens de Trade Fair in Aalsmeer.

Voor meer informatie:
Phalaenova
Hoonaardweg 8
3231 LD Brielle
T: 0181-474053
E: contact@phalaenova.nl
www.phalaenova.nl


OZ Export BV
Betula 55
1424 LH De Kwakel
T: +31 (0)297 356 100
F: +31 (0)297 356 175
E: info@ozexport.nl
www.ozexport.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven