Fleurop.nl verkozen tot beste verkoopwebsite van Nederland

Voor het tweede jaar op rij is www.fleurop.nl door consumenten verkozen tot beste verkoopwebsite van Nederland. De score van 8,2 zet Fleurop.nl op nummer 1 in de WUA! Top 100. Daarin staan de 100 best gewaardeerde verkoopwebsites. De nummers twee, ANWBCamping.nl, en drie, Vrijbuiter.nl, behaalden respectievelijk een 8,1 en 7,9.

Per onderzoek beoordelen honderden respondenten de websites. Elke respondent bepaalt zelf welke website hij of zij bezoekt om een bepaald product te verkopen. Dat maakt de WUA! onderzoeken realistisch en onafhankelijk. Meer over de top 100 op http://www.wua.nl/top-100-beste-websites/.

Fleurop directeur Jeroen de Zwart: “We zijn trots de nummer 1 te zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is door, naast de constante aandacht voor online, onze zorgvuldige klantenservice en de persoonlijke service van onze bloemisten.”

Onderzoek
WUA! onderzocht welke 100 verkoopwebsites het beste gewaardeerd worden door consumenten. De ranglijst is gebaseerd op onderzoeken in de periode augustus 2014 tot en met juli 2015. In totaal zijn 2971 websites beoordeeld door 8.850 respondenten met 29.206 unieke websitebeoordelingen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.