Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Zwartjes te zien op RTL4 Trips & Travel

Robbin Zwartjes van kwekerij Zwartjes vaste planten en siergrassen aan de Heumenseweg 250 in Alverna/Wijchen vertelt over de nieuwe ontwikkelingen binnen zijn bedrijf. Het programma Trips & Travel van RTL4 besteedt op zaterdag 26 september aandacht aan de al 40 jaar bestaande kwekerij. Ook levert Zwartjes aan het programma Eigen Huis & Tuin.



De video is gemaakt door de plaatselijke omroep WijchensNieuws. Behalve een optreden op de nationale televisie heeft het bedrijf nog meer nieuws. De kweker heeft een eigen webshop gelanceerd: www.planttekoop.nl. "Voorheen leverden wij alleen aan de groothandel", vertelt Robbin, "maar omdat wij steeds meer aanvragen vanuit particulieren kregen, hebben we besloten de consument tegemoet te komen. Iedereen kan via de webshop planten bestellen en koopt iemand voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij de planten gratis aan huis."

Voor meer informatie:
Kwekerij Zwartjes
T: 31(0)24-6452220
E: info@kwekerijzwartjes.nl
www.kwekerijzwartjes.nl
Publicatiedatum: