B. Ter Riele Transporten treedt toe tot Greenport Logistics

Met ingang van 1 augustus 2015 maakt ook B. Ter Riele Transporten uit Wilp deel uit van Greenport Logistics. Dat besluit is het resultaat van een pilot, die drie maanden heeft geduurd. Met de toetreding van B. Ter Riele Transporten vergroot Greenport Logistics de dekkingsgraad in Nederland aanzienlijk.De geslaagde pilot heeft de toegevoegde waarde van B. Ter Riele Transporten in Oost-Nederland duidelijk aangetoond. Greenport Logistics en B. Ter Riele Transporten hebben daarom besloten tot een formele samenwerking. De uitbreiding biedt alle deelnemers van Greenport Logistics belangrijke voordelen. Dankzij deze uitbreiding is het logistieke netwerk voor collectie- en distributielogistiek verder verbreed. Daarnaast maakt de toetreding van B. Ter Riele Transporten het mogelijk om de strategisch belangrijke tuinbouwregio’s beter te bedienen. De uitbreiding levert grote efficiencyvoordelen op voor het netwerk omdat vervoersstromen beter kunnen worden gebundeld.

Efficiënter vervoer van sierteeltproducten
Eigenaar Bennie ter Riele van B. Ter Riele Transporten is gelukkig met de toetreding van zijn bedrijf tot Greenport Logistics. “Dankzij deze samenwerking kunnen wij de dekkingsgraad voor onze klanten in de sierteeltsector optimaliseren en onze dienstverlening en service verder verbeteren. Sierteeltproducten kunnen efficiënter vervoerd worden van en naar Oost-Nederland en in het Duitse grensgebied.”

Greenport Logistics telt met de komst van B. Ter Riele Transporten in totaal negen logistieke dienstverleners. Naast B. Ter Riele Transporten zijn dat De Winter Logistics, Mercuur Smart Logistics, M. van der Helm Logistics, Kuiper Transport, Van der Slot Transport, Transpa Emmen, Schiffer GmbH en Greenport Logistics GmbH.

Voor meer informatie:
B. Ter Riele Transporteln
Withagenweg 40
7384 SB Wilp
T: 055 - 3011372
E: info@terriele.nl
www.terriele.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven