Veiling Rhein-Maas neemt deel aan Pre Ride for the Roses

Ook dit jaar zal Veiling Rhein-Maas de fietstochten voor het goede doel `Pre Ride for the Roses´ en `Ride for the Roses´ financieel en sportief ondersteunen. Deze fietstochten - waarbij fietsers voor het goede doel op de fiets stappen - vinden op resp. 5 en 6 september plaats.


Foto: Veiling Rhein-Maas

Dit jaar wordt de Pre Ride verreden naar de bloemen- en plantenveiling in Aalsmeer, waar een dag later de start en de finish van de Ride for the Roses is. Het doel van de Ride for the Roses is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kankerbestrijding, waarbij de roos symbool staat voor `een morgen voor iedereen´. Het is de 18e editie van de Ride for the Roses in Nederland en de Pre Ride wordt alweer voor de 15e keer verreden.

Bij de Pre Ride-fietstochten starten op 5 september fietsteams vanaf alle veilinglocaties in Nederland en Duitsland naar de startlocatie van de Ride for the Roses in Aalsmeer. Ook het 25-koppige Team Rhein-Maas, waarin medewerkers van de veiling maar ook klanten en aanvoerders van Veiling Rhein-Maas meefietsen, zal weer aan de Pre Ride deelnemen.

Naast de sportieve deelname wil het Team Rhein-Maas ook dit jaar weer op woensdag 2 september a.s. een benefietveiling organiseren om een zo hoog mogelijk sponsorbedrag te realiseren. De helft van de opbrengst van deze veiling gaat weer naar een Duits doel.

Hier vindt u een artikel over de vorig jaar gehouden benefietveiling bij Veiling Rhein-Maas. Op de website van de Ride for the Roses vindt u uitgebreide informatie over de fietstocht.

Voor meer informatie: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.