Kwekerij Piet Vijverberg versterkt verkoopteam

Kwekerij Piet Vijverberg – producent van Phalaenopsis, Dracaena en Dipladenia – heeft het verkoopteam versterkt met Ronald Vijverberg. Met Vijverberg in de functie als hoofd verkoop haalt het potplantenbedrijf van het merk StarQuality By5 een ervaren verkoper in huis die zal bijdragen aan de verdere professionalisering van het verkoopteam en de versteviging van de contacten met haar klanten.


Ronald Vijverberg

Bekend gezicht in de tuinbouwwereld
Ronald Vijverberg – overigens geen familie - zal voor de meeste inkopers geen onbekende zijn. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Handelskwekerij Gebr. Valstar B.V., door de verkoop van kamerplanten (Calathea). Ronald: “Ik kwam in gesprek met Sander Vijverberg en Alex Duindam van Kwekerij Piet Vijverberg en hoorde van de nieuwe functie. Hoewel ik al vanaf 1999 met veel plezier bij Gebr. Valstar werkte, voelde de vacature als een mooie en uitdagende volgende stap. Ik ben ervoor gegaan en nu na bijna een maand in dienst te zijn, is mijn gevoel alleen maar bevestigd.”

Buiten het leiding geven aan het verkoopteam, zal Ronald zich bezig houden met de coördinatie van alle verkoopprocessen en zal hij als sparringpartner voor het MT marktsignalen vertalen naar de praktijk. Hiermee hoopt het bedrijf dat de Phalaenopsis, Dracaena en Dipladenia nog beter hun weg in de keten weten te vinden.

Kwekerij Piet Vijverberg
Kwekerij Piet Vijverberg is een potplantenkwekerij gevestigd in het Westland. Het bedrijf produceert en verkoopt kamerplanten als Phalaenopsis, Dracaena en Dipladenia. Het bedrijf heeft de achterliggende jaren een groei doorgemaakt. De kwaliteit wordt extra onderstreept door het merk Star Quality By5. De beste kwaliteit van de drie productgroepen Phalaenopsis, Dracaena en Dipladenia worden onder dit merk verkocht en zijn onder andere te herkennen aan de luxe verpakkingsboxen.

Voor meer informatie:
Kwekerij Piet Vijverberg
Alex Duindam
M: 06 – 4335 9094
E: alex@pietvijverberg.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven