Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open huis tijdens beurs Cultivate

Nieuwe kas met schuifdak

In 2004 bracht Metrolina de MX-kas naar Noord-Amerika - de eerste kas in de sector met een volledig open glazen kasdek (andere bedekkingsopties kwamen al snel beschikbaar) die goede ventilatie en koeling biedt samen met een hoge lichttransmissie. "De MX-kassen boden een uitstekende en unieke luchtbeweging om planten af te harden", zegt Jacco van Delden van Rovero. "Wanneer het weer het toeliet, profiteerden de telers van alle voordelen van telen in de vollegrond, met de mogelijkheid om het dek in een minuut of twee automatisch te sluiten wanneer dat nodig was."

Hij voegt eraan toe dat er sindsdien niet veel is veranderd - tot nu. "We hebben Rovero's HortiHouse en de Rollair gesloten kas met intrekbaar dek geïntroduceerd in Noord-Amerika."

Tijdens een open dag in de kas van Mark Foertmeyer in Delaware, Ohio, zal Mark zijn ervaringen delen met zijn nieuwe Rovero-frames van 1,6 hectare: HortiHouse en Rollair. "Beide zijn echte game changers voor onze sector", vindt Jacco.

Naast over deze innovatieve kassen zal Mark informatie delen over andere technologie├źn zoals zijn Damatex-besturingen, ErfGoed-vloer en Biotherm verwarmingssysteem. Fabrikanten zullen aanwezig zijn voor eventuele vragen.

Open Huis:
Zaterdag 13 juli: 14:00 - 18:00 uur
Dinsdag 16 juli: 12:00 PM - 16:00 PM

Inschrijven kan via de website.

Publicatiedatum: