Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plaats gemaakt voor nieuwbouw kas Beekenkamp Plants

Voordat je kunt bouwen, moet je soms ook slopen. In het geval van de nieuwbouw van Beekenkamp Plants in Maasdijk is dat het geval. Er komt een nieuwe kas voor opkweek van vollegrondsgroentenplanten.

In drie weken tijd hebben kassenslopers van Force Greenhouse Demolition 40.000m² aan kassen gesloopt en het terrein volledig schoon opgeleverd, klaar voor nieuwbouw. Beekenkamp Group bouwt een nieuwe locatie van vier hectare omdat de huidige locatie is verouderd.

De nieuwe kas wordt gemoderniseerd met oog voor moderne kas- en arbeidstechniek. Er komen nieuwe machines en automatiseringsmogelijkheden waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden. Ook zal er een nieuwe perslijn voor de productie van vollegrondsgroenten worden toegevoegd, waardoor de planten sneller geproduceerd kunnen worden. Hoewel de aantallen gelijk blijven, kan er op deze manier vlotter gewerkt worden.

Beekenkamp Group verwacht dat de nieuwbouwlocatie eind 2024 gereed zal zijn.

Publicatiedatum: