Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“FlowerTrials nog steeds het belangrijkste evenement op de kalender van de pot- en perkplantenprofessional”

Ruim 5300 bezoekers, afkomstig uit meer dan 80 verschillende landen, bezochten dit jaar de FlowerTrials. Dat is 5% meer dan het bezoekersaantal van vorig jaar. FlowerTrials-voorzitter Marjolein Kuyucu-Lodder: "Dat de bezoekersaantallen stabiel blijven, is uiteraard uitstekend nieuws. Belangrijker voor elk van de 59 deelnemende bedrijven is echter de kwaliteit van de bezoekers. In een ontspannen sfeer klanten van over de hele wereld ontmoeten, die oprecht geĆÆnteresseerd zijn in de getoonde producten, is de reden dat FlowerTrials nog steeds het belangrijkste evenement op de kalender van de pot- en perkplantenprofessional is."

Tim Reus van HilverdaFlorist; Sirekit Mol en Annieck Ruigrok van Beekenkamp; Paul Masters van ABZ Seeds; en het Team van Danziger (foto ingestuurd)

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van het evenement

Nieuwe deelnemers
De twee nieuwe exposanten, Kolster en Schreurs Holland, waren blij met hun eerste deelname. Wouter den Hollander, sales manager bij Kolster: "Vorig jaar was onze locatie alleen gastheer voor het evenement. Wij zagen toen het potentieel voor het tonen van ons eigen assortiment en zijn daarom eveneens lid geworden. Samen met onze FlowerTrials-partners HoKo Breeding en Walter Blom zijn we overweldigd door de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers dit jaar. Wij doen in 2025 absoluut weer mee."

Sfeervideo's
Ook dit jaar zijn de filmploegen van FlowerTrials weer op pad geweest om planten en mensen te filmen. Dagelijks werden korte videocompilaties gebruikt om potentiƫle bezoekers enthousiast te maken. Een volledige compilatie is in de maak en zal binnenkort worden gedeeld. Al deze video's zijn beschikbaar op de FlowerTrials-website, die ook een essentieel informatiepunt blijft voor alle noviteiten van dit jaar.

Volgend jaar in week 24, van 10 t/m 13 juni, openen de veredelaars weer hun deuren voor de 21ste editie.

Publicatiedatum: