Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Arbeid & Personeel van start

De tuinbouw moet op de schop, zo weten grote denkers als Klaas Knot en Frans Timmermans, en wel om twee redenen: de sector is onevenredig vervuilend en werkt uitbuiting in de hand. Dat eerste is onzin - op weinig plekken in de wereld is deze sector zo schoon en efficiƫnt als bij ons. Dat tweede is, als we eerlijk zijn, toch wel een puntje van zorg. Alle goede bedoelingen ten spijt, met name in steden als Rotterdam en Den Haag zijn de schrijnende gevallen niet van de lucht.

Behalve op dat vlak gebeurt er enorm veel op het gebied van automatisering, efficiƫnter werken, wet- en regelgeving, huisvesting, etc. Daarnaast is arbeid niet alleen het werk waarvoor we zelf te lui zijn geworden en leunen om minder bedeelden; ook zijn er grote tekorten aan technisch geschoold personeel en IT specialisten.

In deze special nodigt de redactie telers, toeleveranciers en iedereen die oplossingen voor of informatie over werken in en om de kas heeft daarom uit om dat met de doelgroep te delen.

Dat kan in de vorm van een persbericht, maar de special is ook een uitgelezen kans een campagne op te starten en langdurig in beeld te zijn met een advertentie of vacature(s). Vraag de tarieven en opties op maat gerust op via info@bpnieuws.nl.

Publicatiedatum: