Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis aan de slag met arbeidsregistratie software van ProCC

Florensis heeft onlangs een innovatieve stap gezet in het verbeteren van haar arbeidsprocessen door een pilot te starten met de arbeidsregistratie software van ProCC. Deze samenwerking is gericht op het stroomlijnen van de arbeidsregistratie binnen het bedrijf, waarbij de nadruk ligt op de efficiƫntie en precisie van het registratieproces.

In de huidige situatie worden de arbeidsregistraties van Florensis op papier geregistreerd, met name het registreren van de stekjes die door de medewerkers worden geplukt. Dit proces is niet alleen tijdrovend, maar brengt ook een aanzienlijke administratieve last met zich mee, aangezien de registraties achteraf handmatig verwerkt moeten worden. Door de implementatie van de software van ProCC, die gebruik maakt van QR-codes voor het registreren van de arbeid, beoogt Florensis dit proces aanzienlijk te vereenvoudigen.

De pilotfase zal zich richten op het evalueren van de effectiviteit van de ProCC software in het vereenvoudigen van de vele registraties die dagelijks verwerkt moeten worden. Door het digitaliseren van dit proces hoopt Florensis realtime gegevensregistratie te bereiken, wat niet alleen de efficiƫntie zal verhogen maar ook de mogelijkheid zal bieden voor uitgebreide rapportages. Deze rapportages zijn essentieel voor het maken van beslissingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Voor meer informatie:
ProCC
info@procc.nl
www.procc.nl


Florensis
florensis@florensis.com
www.florensis.nl

Publicatiedatum: