Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hoe kunnen wij helpen?"

Logistieke bijeenkomst krijgt vervolg: woensdag 29 november met NVWA en KCB

"In de eerste plaats willen wij u hartelijk bedanken voor de vele positieve reacties, die wij naar aanleiding van onze eerste bijeenkomst, hebben gekregen. Ook de vele partijen, die zich hebben aangemeld om deel te nemen/hulp te bieden op wat voor manier dan ook, dank! De grote opkomst tijdens de bijeenkomst, uw reacties en de aanmeldingen voor de werkgroep laten zien dat er dus veel leeft binnen onze sector. Samen komen we verder", aldus Ronald Hoekstra, naar aanleiding van de eerste bijeenkomst die 26 oktober werd georganiseerd.

Hij nodigt partijen uit de branche uit voor een vervolgbijeenkomst op woensdag 29 november, die van 14.30 tot en met 16.30 uur wordt georganiseerd op Honderdland 70 in Maasdijk. "Wij nodigen geinteresseerden uit voor de toegezegde presentatie van de heer Verbaas van de NVWA. In deze presentatie zal de heer Verbaas een lijst met gezamenlijke aandachtspunten presenteren ten behoeve van de BV Nederland. Ook zal hij de uitdagingen van de NVWA toelichten. Voor onze sector zeer relevant. Ook zal mevrouw Kooijman, directeur van de KCB aanwezig zijn."

"Wij willen als sector onze speerpunten, onze aanbevelingen en verbeterpunten ook aan mevrouw Kooijman en de heer Verbaas voorleggen. Tijdens een panelsessie zullen zowel mevrouw Kooijman en de heer Verbaas vragen vanuit de zaal beantwoorden. Ook tijdens deze sessie is ons motto: "Waar kunnen wij helpen?", benadrukt Ronald. "Ook willen wij u op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken vanuit de werkgroep en de subwerkgroepen."

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]

Voor meer informatie:
Ronald Hoekstra
[email protected]

Publicatiedatum: