Caroline van der Plas doopt eigen roos 'Sweet Caroline'

Trade Fair en IFTF in volle gang

Tholen - De Sweet Caroline, zo heet de roos die Caroline van der Plas van de BBB gisteren kwam dopen op de Trade Fair in Aalsmeer. De pr-stunt met de roos van Jan Spek Rozen, die de noviteit naar haar vernoemd heeft en die daarmee, althans voor even, aller ogen op zich gericht zag, leverde veel bekijks op.

De Sweet Caroline wordt geteeld en in de markt gezet door Brockhoff/ Bernhard. Het bekende liedje werd voor de gelegenheid gespeeld door Erik Spek met band.

Laatste dag
De beurs is in volle gang en door de verschuiving van de dagen vandaag al weer toe aan zijn laatste dag. De belangstelling is als vanouds: het is druk, kwekers zeggen veel 'klanten van klanten' te spreken en ook hoor en zie je mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Naar verluidt zijn er wat minder standhouders dan voorheen, maar een eenduidige verklaring daarvoor is er niet. De hosanna van corona is voorbij, maar er is niemand (althans, voor zover bij ons bekend) die met zijn bloemen of planten is blijven zitten.


Van linksboven mee met de klok: een trotste Rob Meijdam naast Caroline van der Plas; April Toussaint van Prins Orchidee; de zusjes van Allure Gerbera, Anna-co, Adrianne en Emma Mans; en Wouter den Hollander van Kolster met Ad Heesbeen van Sense of Nature

IFTF ook in volle gang
Gisteren is ook de IFTF van start gegaan in Vijfhuizen. De driedaagse beurs is aan zijn 13e editie toe en biedt plaats aan bijna 300 exposanten. Dit jaar exposeert een record aantal bloemenkwekers op de beurs: ruim 135 bloemenkwekers uit 15 grote bloemenproducerende landen.

Die beurs ging gisteren van start met veel dankbaarheid en waarderingen. Sylvie Mamias, Secretaris-generaal van Union Fleurs, roemde de bijdrage van hun jarenlange lid Asocolfores aan de Colombiaanse en internationale sierteeltsector, en feliciteerde Asocolflores met hun 50-jarig jubileum.

BPnieuws is vandaag uiteraard ook nog van de partij, een uitgebreid (foto)verslag van de beurs volgt later.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.