Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysant Space Age is terug van weggeweest

Bos Bloemen start deze week met de aanvoer van Troschrysant Space Age. "Door haar oranje kleur is het de perfecte bloem om het najaar mee van start te laten gaan."

Perfecte najaarsbloem
Kweker Bos Bloemen uit ’s-Gravenzande heeft een goed gevoel voor timing. Nu het najaar steeds dichterbij komt, starten zij met de aanvoer van de oranjekleurige Space Age (VBN 121294). "Troschrysant Space Age staat bekend om het grote aantal bloemen per steel en is daardoor de perfecte vulling voor een herfstachtig boeket. Ook op het gebied van transport en vaasleven zal Space Age allesbehalve teleurstellen. De krachtige stelen staan garant voor een lang vaasleven en zullen de consument lange tijd verblijden met haar prachtige kleur." Space Age wordt veredeld door Royal Van Zanten.

Beschikbaarheid
Space Age is geen onbekend ras voor Bos Bloemen. In het verleden hebben zij het ras al seizoensmatig aangevoerd, waardoor ze veel ervaring hebben met deze teelt. Als kleinschalig familiebedrijf focust Bos Bloemen zich op de teelt van hoogwaardige Celosia en Chrysanten. "Met de aanvoer van 50.000 stelen per week, vormt Space Age een waardevolle aanvulling van het assortiment. Space Age zal van week 35 tot en met week 44 worden aangevoerd op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Later dit jaar zullen zij ook het lichtroze ras Myra uitleveren."

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: