Voor op de agenda: Trade Fair Aalsmeer & IFTF Vijfhuizen

De herfst is nog ver weg maar dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 november 2023 is het weer tijd voor de Trade Fair Aalsmeer. Let wel, van dinsdag t/m donderdag en niet, zoals voorheen altijd, van woensdag t/m vrijdag. Dit omdat, zoals de organsatie hier nader uiteenzet, op deze manier een betere spreiding gerealiseerd zou moeten kunnen worden.

Jaarlijks trekt de beurs ruim 600 exposanten en meer dan 17.500 bezoekers op een beursoppervlakte van 24.000m2. Dit is dan ook de grootste sierteeltbeurs in Europa die je live kunt bezoeken. Tijdens dit driedaagse evenement bieden exposanten u de mogelijkheid om hun assortiment van bloemen, planten en toegevoegde waarde-producten te bekijken.

Tegelijkertijd - hoewel niet helemaal want van deze is wel van woensdag t/m vrijdag - vindt even verderop de IFTF plaats in Vijfhuizen. Op deze beurs, die als het ware de internationale tegenhanger is, presenteren kwekers uit alle delen van de wereld hun assortiment en ook is een ruim pallet aan toeleveranciers vertegenwoordigd.

Aanmelden voor de Trade Fair kan op www.tradefairaalsmeer.com; meer informatie en aanmelden voor IFTF kan op https://hppexhibitions.com/iftf/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.