Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vers & home deco producten direct van de bron

The Secret Garden Boutique opent haar deuren

The Secret Garden Boutique is van start. Een pop-up lifestyle center in Aalsmeer, waar behalve verse bloemen, planten en zijdebloemen een breed scala aan home deco producten zoals potten, vazen en andere decoratie direct van grote leveranciers in India en China kan worden ingekocht. Met dit cross selling concept worden de pijlen gericht op handelaren, specialisten en retail in zowel de sierteelt als home deco branche.

The Secret Garden Boutique maakt verre reizen om in te kopen overbodig, want op basis van pre-order kan direct bij de bron worden ingekocht met levertijden van slechts twaalf tot zestien weken.
Op afspraak kan The Secret Garden Boutique worden bezocht in de kas van Parfum Flower Company. 

Het concept The Secret Garden Boutique is ontwikkeld in samenwerking met Parfum Flower Company, bloemist Bart Bressser en 2dezign, waarna het met nog een aantal ‘partners in trends’ verder is uitgerold. Dit heeft ervoor gezorgd dat met The Secret Garden Boutique een stukje India, China, Europa, Afrika en Zuid-Amerika wordt samengebracht. Het bieden van een inkoopcombinatie op deze wijze is in het voordeel van de klant, omdat direct wordt ingekocht bij de bron met als voordeel dat kopers hier nog echt marges kunnen maken. Ook de pop-up vorm waarmee The Secret Garden Boutique is neergezet draagt hieraan bij, zie de diverse foto’s.

Actueel en trendconform
Pascal Koeleman van 2Dezign legt het uit: “Met Secret Garden Boutique brengen we een aanbod van meer dan 6.500 home deco producten, verse bloemen en planten, zijdebloemen, potten, vazen en accessoires samen op één centrale locatie. Een uniek concept dat een mooie aanvulling biedt op de bestaande markt en het Secret Garden merk zo speciaal maakt. De home deco producten vertegenwoordigen een eigen collectie, zijn actueel en trendconform aanwezig in alle mogelijke kleurenthema’s en een collectie unieke en prachtige producten voor indoor en outdoor in de nieuwste trendkleuren."

Cross selling
"The Secret Garden toont dan ook een gevarieerd aanbod dat reikt van windlichten tot droogbloemen, zijdebloemen, verse bloemen, kandelaars, kussens, bijzettafeltjes, maar vooral heel veel vazen en potten in alle mogelijke kleuren, vormen en materialen van metaal tot glas en keramiek en trendy cadeauartikelen. En omdat cross selling van vers en droog met home deco producten de toekomst is, biedt The Secret Garden Boutique hiervoor tegelijkertijd een breed scala handvatten en verkoopformules die naadloos aansluiten op de consumentenbehoefte van dit moment. Vandaar dat men bij een bezoek aan The Secret Garden Boutique verwelkomd wordt door de prachtige geurende rozen van Parfum Flower Company en een Oekraïense bloemiste in de weekends toepassingen laat zien van verse bloemen met wisselende home deco producten uit de collectie.”

Gewoon geld verdienen
Omdat bij Secret Garden Boutique direct bij de bron wordt ingekocht levert dit een betere prijs op en betekent dit dus gewoon geld verdienen, legt Pascal uit. "Het werkt feitelijk hetzelfde als bij het inkopen van planten en bloemen op de veilingklok of direct bij de kweker. Alleen zijn het nu home deco producten. Een groot voordeel is het dat men er niet voor naar India of China hoeft, want het plaatsen van een pre-order kan gewoon tijdens een kop koffie in de showroom in Aalsmeer, wat al direct een flinke besparing oplevert. De aanpak is transparant, want eigenlijk werkt zo’n pre-order hetzelfde als klokvoorverkoop, maar dan met een aflevermoment een aantal weken later. En voor grote aantallen kan een offerte worden aangevraagd. Een eigen label of verpakking behoort eveneens tot de mogelijkheden. Hoe inspirerend het kan zijn om home deco én bloemen en planten in één keer in te kopen kunt u zelf ervaren met een bezoek aan The Secret Garden Boutique. Een heerlijke kop Hollandse koffie staat al klaar."

The Secret Garden Boutique productpresentaties en home deco collectie kunnen nog tot eind juni op afspraak bezichtigd worden in het lifestyle center aan de Rietwijkeroordweg 28 in Aalsmeer.  Locatie Parfum Flower Company.

Mail voor een afspraak naar [email protected] of [email protected] 

Publicatiedatum: