Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Woudenberg Tuinplanten goed geholpen met cloudoplossing voor registratie arbeidsuren

Bij Van Woudenberg Tuinplanten werden tot voor kort de gewerkte uren over vijf teeltlocaties op papieren lijsten genoteerd. Sinds kort zijn zij Work-IT Online gaan gebruiken, een cloudoplossing van Nitea, waarmee deze administratie makkelijker en overzichtelijker wordt.

Voordat Work-IT Online werd geïntroduceerd bij Van Woudenberg Tuinplanten, werden de gewerkte uren van het personeel op papieren lijsten bijgehouden om deze vervolgens met verschillende uitzendbureaus te delen. “De grootste uitdaging was misschien nog wel om alle gegevens van de verschillende locaties te verzamelen. Als de uren op allerlei papieren lijstjes worden verzameld, is het natuurlijk een ramp om deze samen te brengen en te verwerken. Daarom ontstond de wens om de gewerkte uren per locatie duidelijk en op een betrouwbare manier in beeld te krijgen.” 

Altijd up-to-date 
Om foutgevoeligheid te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren, vormt Work-IT Online sindsdien de basis voor urenregistratie bij Van Woudenberg. Via het computerscherm op kantoor of – waar dan ook – via de mobiele app heeft de klant altijd en overal inzage in de gewerkte uren op de verschillende locaties. Deze verzamelde data staat bovendien veilig opgeslagen in onze eigen cloudomgeving. 

“In het hoogseizoen werken zo’n 75 tot 100 medewerkers tegelijkertijd op onze vijf teeltlocaties. Zij klokken allen in en uit met hun persoonlijke tag, zodra zij beginnen aan hun werkdag, switchen van locatie of pauze houden. Middels Work-IT Online kunnen wij precies inzien wie op welke teeltlocatie aan de slag is en wordt automatisch berekend wat de arbeidskosten per teeltlocatie of per uitzendbureau zijn. Die kostprijsberekening is van grote waarde voor de directie, bijvoorbeeld om de cijfers over verschillende perioden te kunnen vergelijken”. 

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions
Honderdland 315
2676 LV Maasdijk
T: +31 (0)174 613 903
E: info@nitea.nl 
www.nitea.nl 

Publicatiedatum: