Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gert-Jan Dekker aan de slag voor Agrolux en Gavita

Gert-Jan Dekker is sinds 1 maart 2023 als agronomist in dienst getreden bij Hawthorne Gardening Company in Rozenburg in het Marketing & Development team.

Gert-Jan heeft Agricultural Science in Wageningen gestudeerd en zijn sporen als agronomist verdiend in het tomatenfamiliebedrijf Dekker Glascultures uit Wervershoof. Na diverse internationale functies is hij als technical sales engineer/manager werkzaam geweest in de zaden bij Ergon Seed in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Oost-Europa. 

Gert-Jan is bij Hawthorne gardening company verantwoordelijk voor het opbouwen van expertise in het telen onder LED-licht en dit te vertalen naar services en product innovaties voor Agrolux. In deze rol zal Gert-Jan onder andere onderzoek doen in samenwerking met gerenommeerde kennisinstituten naar de vele mogelijkheden voor het telen van verschillende gewassen met LED-belichting en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in LED voor genoemde merken. Daarnaast zal hij ondersteuning bieden bij klanten en hen adviseren bij hun keuze ten behoeve van een optimale LED-belichting van hun gewassen.

"Het bedrijf is blij dat Gert-Jan het team komt versterken, zegt Manuel Oomen, Director, Marketing and Development. Met de komst van Gert-Jan Dekker heeft het team met essentiële agrarische kennis gecompleteerd waardoor het beter in staat is onze klanten goed te bedienen en met innovaties te komen die de klanten nodig hebben.”

Publicatiedatum: