Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Madiba Flower Power geeft handel kleur met Valentijnsdag

Deze dagen staat de handel in het teken van Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. De kwekers van Madiba, Westeringh Flowers, Kees de jongh en De Monnikenwaard vonden dat zij dit jaar niet achter konden blijven en zetten op 13 en 14 februari maar liefst 160 handelspartners in de bloemetjes.

Gerben van der Vlist, Trade Marketeer Madiba die de verkoop en promotie voor alle drie Madiba kwekers verzorgt, bezocht samen met het marketing team van Dekker ‘de handel’ op zowel Aalsmeer, Naaldwijk als Rijnsburg. In- en verkopers kregen een speciaal ontworpen kleurrijke Madiba doos, met daarin naast een bundel Madiba ook een overheerlijk doosje truffel chocolaatjes en een gedicht.

De ontvangers kregen expliciet het verzoek de bloemen mee naar huis te nemen en aan een geliefde of dierbare te geven. Zo kunnen ook zij iemand verrassen met een boeket dat langdurig liefde en vrolijkheid brengt in huis.

Madiba is een serie mini-chrysanten van veredelaar Dekker Chrysanten die exclusief wordt geteeld door Westeringh Flowers, Kees de jongh en De Monnikenwaard.

Voor meer informatie:
Madiba
Gerben van der Vlist
[email protected]
https://madiba.nl/

Publicatiedatum: