Florinco presenteert realtime locatie monitoringsysteem voor in kassen en gebouwen

Florinco heeft een zender/ontvanger technologie ontwikkeld waarmee heel nauwkeurig (tot op 5cm) de plaats en beweging van bijvoorbeeld een wagen of heftruck realtime en in 3D gevolgd kan worden. De ontvanger wordt geplaatst op het te volgen object en beweegt in een ruimte waar de zenders zijn gemonteerd.

Registratie op de kwekerij
De technologie is goed toe te passen op de kwekerij. Op alle transportsystemen waar een ontvanger van Florinco op gemonteerd is wordt per rit realtime bijgehouden waar de producten opgepakt en neergezet worden. Daarnaast wordt het aantal ritten/aantal producten, per voertuig, per locatie geregistreerd.

Automatisch rijdende voertuigen (trekkers en karren) kunnen realtime gevolgd worden. Alle gegenereerde data is actueel bij te houden in het visualisatieprogramma van Florinco: BergVision.

Een volgende stap in de toepassing van de technologie is het inzetten van de in eigen beheer ontwikkelde drone die door het maken van autonome vluchten de registratie in de kas automatisch kan actualiseren, gewassen kan monitoren (op bijv. groeiafwijkingen), ziektes/plagen kan vaststellen en de oogstprognose kan berekenen.

Distributiecentra en koelhuizen
Ook in distributiecentra en koelhuizen is de techniek een handige tool voor het realtime vaststellen van de locatie van alle heftrucks en pallet lifters.

Florinco is een hightech bedrijf met eigen ontwikkeling op het gebied van zowel hard- als software. Het bedrijf is sinds 2013 actief in de glastuinbouw.

Voor meer informatie:
Florinco
Hans Preesman, Business Consultant
Wilgenweg 8c
2964 AM Groot-Ammers
T: +31 (0)184 600 929
M: +31 (0)6 28458828
hanspreesman@florinco.nl
www.florinco.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.