Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruud Knorr beste CCO van 2022

Ruud Knorr, sinds 2020 CCO bij Royal FloraHolland, is door de Sales Management Association uitgeroepen tot CCO van het jaar. De finale vond 10 november plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Ruud Knorr was genomineerd samen met Sebastiaan Besems (Chief Commercial Officer bij Burg Group), Christiaan Boer (Commercial Director bij Bergman Clinics) en Philip Berlijn (Chief Commercial Officer bij Keune Haircosmetics). 

De verkiezing vond dit jaar voor de tweede keer in deze vorm plaats. Het is de opvolger van de verkiezing van Commercieel Directeur van het jaar, die Sales Management Association (SMA) de afgelopen 48 jaar organiseerde. De jury kent deze jaarlijkse award toe op basis van onderscheidend vermogen in ‘authentiek leiderschap’, succesvolle ‘innovatie van business modellen’ en uitmuntende ‘waarde creatie’ voor het bedrijf en maatschappij. 

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: