Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hugo van de Koppel stapt over naar Online Flower Auction

Hugo van de Koppel start op 1 december 2022 als accountmanager bij Online Flower Auction (OFA). Met de komst van Hugo wil Online Flower Auction de organisatie ook op commercieel vlak verder professionaliseren.

Hugo is geen onbekende in de sierteeltsector, hij heeft jarenlange ervaring aan zowel de teelt- als handelskant. Deze ervaring komt hem goed van pas in zijn nieuwe functie bij OFA waarin hij de verbinding gaat leggen tussen kweker en koper.

Hugo over zijn aanstelling: “De kans om in deze fase aan boord te stappen bij OFA heb ik met beide handen aangegrepen. Het met elkaar verkorten en verduurzamen van de keten spreekt mij enorm aan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het team van OFA te versterken op commercieel gebied en samen verder te bouwen aan de groei van OFA.” 

Daniëlle Strating-Geijteman (CEO OFA): “Met Hugo hebben wij een ervaren accountmanager in huis gehaald, die oog heeft voor kwaliteitsproducten. Hugo wordt hét gezicht van de commercie. Door zijn kennis van de sierteeltsector en passie voor het vak, is hij dé aangewezen persoon voor deze functie. Hugo kent de mensen, weet welke wegen te bewandelen en kent het product, hiermee is hij van grote toegevoegde waarde voor het borgen van de diversiteit en exclusiviteit van het assortiment en de verbinding met de kopers. Wij zijn dan ook heel enthousiast dat hij Online Flower Auction komt versterken.”

Voor meer informatie:
Online Flower Auction
Prunus 12 
1424 LD De Kwakel
www.onlineflowerauction.com 

Publicatiedatum: